Marie-Stella-Maris

Wie is Marie-Stella-Maris?

Marie-Stella-Maris is een Nederlands lifestyle merk dat ervan overtuigd is dat iedereen in de wereld toegang tot schoon drinkwater behoort te hebben. Met de verkoop van natuurlijke verzorgingsproducten en natuurlijk mineraalwater, zetten zij zich in om een bijdrage te leveren. Voor elk product dat jij koopt, dragen zij een vast bedrag af om wereldwijd schoon drinkwater projecten te kunnen realiseren. Zo hebben ze al duizenden mensen aan schoon water kunnen helpen.

Wij bieden diverse verzorgingsproducten aan als ook een Giftcard.

No More Plastic

Het ontstaan van NoMorePlastic

Begin juni 2018 werd Ernst-Jan Koole geconfronteerd met het zoveelste nieuwsbericht over het plastic afval probleem. Dit keer was een griend het slachtoffer. Aangespoeld op een strand in Thailand met maar liefst 8 kilo plastic in z’n maag!

Op dat moment was hij op vakantie op Samos. Hier werd hij zich ervan bewust dat dit niet zo zeer een probleem is in Thailand alleen… het viel hem op dat overal in het straatbeeld van Samos plastic afval lag. Een paar dagen later, op 5 juni 2018, was het World Environment Day. Dat was voor hem het teken aan de wand: hier moet hij iets mee doen.