Tinkle alarm

Bij Tinkle Alarm worden anti-diefstalbelletjes, sleutelhangers, sieraden en souvenirs gemaakt om geluk & veiligheid door te geven.

Tinkle Alarm is ontstaan, nadat kort na elkaar de portemonnee van de moeder en schoonmoeder van Miriam gerold waren. Ze zag bij de beide moeders hoeveel impact de diefstal had. Er moest toch een eenvoudige oplossing zijn om veiliger over straat te kunnen zonder dat je angst hoeft te hebben voor diefstal? Het zijn inmiddels bijzondere sieraden geworden.

Naast de Tinkle Alarms worden ook sieraden en souvenirs met de hand gemaakt door collega’s die binnen de participatiewet vallen. Binnen het team werken mensen, die door omstandigheden minder onderwijs hebben gehad of door ziekte nauwelijks een gewone baan kunnen krijgen. Door negatieve ervaringen zijn ze thuis komen te zitten of zijn in een weinig uitdagende arbeidssituatie beland. Er wordt gewerkt met zoveel mogelijk duurzame materialen zoals oude brandweerslangen, bio afbreekbaar papier of leer van ananaspulp.

De talenten die anders nauwelijks ingezet worden, zijn bij Tinkle alarm van grote waarde. Bij Tinkle Alarm krijgen deze talentvolle mensen daarom de kans om hun waarde te ontdekken, verder te ontwikkelen en in te zetten. Er is veel aandacht voor eigenwaarde, een gezonde leefwijze, zelfstandigheid en een arbeidsritme aangepast aan ieders behoeften. Het gevoel “wij doen het samen” staat centraal.
Met veel liefde worden alle producten ontworpen en gemaakt. Met zorg wordt iedere bestelling ingepakt als een cadeautje.