Yoshiko

Yoshiko Home
Mooie, natuurlijke en eerlijke producten voor thuis dat is waar Yoshiko het voor doet. Thuis waarborgt de essentie van het leven. Je kunt er ontspannen, je zintuigen kalmeren. Yoshiko zorgt ervoor dat jij je kunt omringen met home ware die lekker voelt, goed ruikt en er trendy uitziet en je weet dat je altijd een eerlijke aankoop hebt gedaan.
Bij het produceren van Yoshiko artikelen werken zij volgens de hoogste standaarden. De natuur vormt de bron van hun ideeën en ze overtuigen zich er bij iedere productieronde van dat ze die met respect behandelen. Daarom werken ze uitsluitend met duurzame, organische materialen of met veilige alternatieven als de natuur hier niet in kan voorzien.
Ze gebruiken recyclebare en waar mogelijk biologisch afbreekbare verpakkingen voor de tasjes, inpakpapier en cadeaudozen.
Yoshiko werkt alleen met fabrieken samen die hun ethische waarden respecteren en die op hun eigen werkvloer ook handelen volgens hun filosofie en principes. Ze zien er strikt op toe dat hun regels ten aanzien van mensen en materiaal worden nageleefd. Ze zijn zelf ter plaatse om dit te controleren en zijn uitdrukkelijk tegen kinderarbeid en iedere vorm van werken onder dwang, ongeacht leeftijd. Ze verwachten van hun zakenpartners dat ze hun mensen met respect en waardigheid behandelen. Zakendoen is volgens Yoshiko fairplay en fairpay.

Yoshiko pin
Voor slechts € 1,- extra vind je op de hangtags niet alleen het logo maar ook de lotus pin; deze handgemaakte lotus bloem staat symbool voor de bijdrage aan kansarme studenten uit de sloppenwijken van Dhaka. De studenten maken deze pins en krijgen hiervoor een vergoeding dat bijdraagt om hen te kunnen laten studeren.
De mooie handgemaakte pin kun je pinnen op je jas, tas of aan een vriend of familielid kunt geven. Met deze lotus koop je een mooi product en steun je automatisch een mooi doel.
Yoshiko laat deze pins voor een eerlijke prijs maken bij de stichting Vialisa.
Hoe meer producten wij verkopen, hoe meer studenten wij kunnen supporten.